Dit is Thor, mijn kleine lieve vriend die graag op de foto staat samen met zijn broer Viggo en zus Dieuwke  :-) 

Dit is Lotte, mijn meisje met autisme

Ik vind dat iedereen de kans moet krijgen om een ster te zijn! Je bent niet anders, je bent uniek!

Laat je beperking geen beperking zijn om te stralen!

Mijn dochter heeft autisme en als ik zie hoe ze voor de lens staat te glunderen en zich kan uitleven, dan doet me dat iets!

Dit bracht me op het idee om ook andere mensen met een beperking de kans te geven om een ster te zijn voor mijn lens.

Dit kan in eigen omgeving of in de studio die goed te bereiken is met rolstoel.

Een reportage wordt ingepland in volledig overleg van ouders/ begeleiding… maar bovenal ook met de persoon zelf indien dit mogelijk is.

Je krijgt op voorhand een bezoek en kennismaking, de mogelijkheden worden besproken, de tijd die nodig is en wie er mee komt om te begeleiden, eventueel kennismaking met bv een blindengeleidehond.

Een reportage duurt net zolang als nodig is en kost €40  per kwartier met een maximum van 160€, ik werk zo efficiënt mogelijk maar omdat we nooit kunnen weten of een kwartier of langer mogelijk is, kies ik voor deze formule. ( de tijd die nodig is om eventueel om te kleden reken ik niet in de reportage tijd.)

Voor blinden kan bv een blindengeleidehond mee op de foto. Voor iemand die doof is kan een tolk meekomen... De nodige materialen en mogelijkheden  worden op voorhand allemaal besproken zodat er geen tijd verloren gaat.

Hierbij geef ik al de bruikbare foto’s in lage resolutie online met watermerk in een galerij   zodat er rustig thuis kan gekozen worden welke foto’s bewerkt dienen te worden en in hoge resolutie worden doorgestuurd.

In de prijs zitten 5 afgewerkte digitale foto’s per half uur die kunnen gebruikt worden voor websites of kunnen worden afgedrukt.

Foto's digitaal bijbestellen kan altijd voor €8 per foto.

Ook prints en wanddecoratie is mogelijk.

Indien een reportage niet kan doorgaan omdat de persoon op dat moment niet toegankelijk is, dan wordt de reportage gratis verplaatst, ik voorzie meteen 2 data zodat hier geen misverstanden over ontstaan.

Uiteraard doe ik er alles aan om er een fijne ervaring van te maken.