Ik ben Kristel, 

mama van 2 prachtdochters waar ik zowat miljoenen foto's van gemaakt heb.

Al jaren heb ik fotografie als grote passie, het begon toen ik nog een klein meisje was en mijn eerste analoge toestelletje kreeg. 

Al die rolletjes die mijn ouders keer op keer moesten laten ontwikkelen en dit ook trouw deden, waarvoor dank!

Ik kocht mij een spiegelreflexcamera en wou uiteraard meer dan enkel op automatisch fotograferen en ben dan ook avondschool gestart in CVO groeipunt waar ik nog steeds verder lessen volg.

Het bleef vooral bij vogeltjes, dierentuinen, prachtige bloemen... tot ik de vraag kreeg van Anja om foto's te maken van haar praktijk en haarzelf zodat ze haar website kon verfraaien.  We kwamen tot fijne gesprekken en zij gaf me al een eerste keer een duwtje naar zelfstandige worden maar ik had toch nog wat twijfels of er nog wel vraag zou zijn naar fotograven.

Een paar maanden later kreeg ik weer de vraag van De plek, ook daar ben ik gaan fotograferen en kwamen er weer fijne resultaten te voorschijn en weer kreeg ik de vraag of ik dit niet in bijberoep zou doen. 

Toen kwamen de vragen voor communieshoots, supertof! Een meisje, nadien nog een jongen en telkens toch weer tevreden mensen.

Ik deed mijn verhaal bij Soraya van Retromantique.

Dat ik mijn droom graag tot werkelijkheid wil laten komen en toen kwam ze meteen met een voorstel.

Soraya stond op het punt een nieuwe winkel te kopen en daar was nu toevallig een plekje over waar ik toch mijn studio zou kunnen starten als ik dat zou willen. Wauw wat een kans...   

Ik spring, in het onbekende, afspraak bij de boekhouder, studio aankleden, zalig, dankzij Soraya en al de mensen die eerder al in mij geloofden heb ik nu een studio kunnen opstarten binnen de winkel Retromantique in de Kouterstraat 72, Zele.

Ik hou ervan om mensen een uniek gevoel te geven voor mijn lens.

Waarin ik me graag wil specialiseren is de circle of life! We worden geboren, worden 1 jaar, doen ons communie of lentefeest, gaan trouwen, geraken zwanger, we worden mama of papa of nonkel of tante, meter of peter, grootouders misschien maar bij de circle of life hoort ook het afscheid nemen, liefst niet te vroeg, maar het hoort er bij! Ook hierbij wil ik u graag bijstaan in herinneringen waar later naar kan worden terug gekeken.

1 van de dingen waar ik ook zo voor leef zijn mensen met een beperking! Mijn liefste vriend Thor mocht zo al eens een shoot voor mij meemaken en het werd een superbeleving. Hiervoor heb ik speciale prijzen voorzien die je kan terugvinden onder unieke wensen.

De fotoreportages kunnen doorgaan in de studio of op verplaatsing.

Voorlopig werk ik enkel nog maar op afspraak. Ook pasfoto's zijn op afspraak maar zeker wel mogelijk.

Een afspraak kan u vastleggen via het contactformulier onderaan deze pagina.

 

Ik kijk er naar uit om met u samen te werken!

Kristel